OM CRMP.COM Aps

Kundestyring er barnet i CRMP. Rolf og Peter Mandrup startede i 1999 med de første skitser og ideer. I 2001 begyndte den egentlige produktion og den første kunde til vores Diginor Kundestyring kom på i 2002 (Femvejens Auto i Charlottenlund). Vi har altid haft testudstyr som en del af forretningen da vores baggrund jo er fra Autobranchen. Vores fokus er det samme som altid. Vi vil lave et godt styresystem til Autoværkstederne som er let at bruge og sælge test udstyr til rimelige priser, men af god kvalitet og helst lidt bedre en det vores “Konkollegaer” sælger.

CRMP.COM har fokus på 2 produkter. Dels egen produktion og Distribution af testudstyr. CRMP Kundestyring udvikler vi selv og har et Team af udviklere der fuldtids udvikler og vedligeholder aktuel version. En helt ny version er ude nu og vi er i gang med nysalg og konvertering fra gammel platform til den nye..

Vi er i dag Distributør (Egen import) af MECH5.

Vores baggrund er Autobranchen og vi håber derfor at vi evner at leve os ind i din verden som indehaver af et værksted og dermed servicere dig bedst muligt. Vi har altid haft et ønske om at levere udstyr der gør din hverdag lettere. Vi ved at vi kan levere en god og brugbar løsning til dig der vil mere men er begrænset af økonomi, tid osv.

Vi har tidligere været importør/Distributør af Hanatech/Salus testere, Winstar (ICM), DEC Superscan (I dag MECH5), Autologic, Actia (Alle produkter), Pico, Silvertronic, Lehnert og meget, meget mere…. nu vil vi gerne fokusere på mindre og glæder os over at kunne bruge al tiden på vores egen kundestyring og kan levere markedets billigste tester, men med flere special funktioner en vi ellers ser på markedet idag.